Activități culturale și educaționale organizate în weekend de Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”

Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” au bucuria să anunțe activitățile  la care buzoienii pot participa în acest weekend.

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, Școala din parc dă întâlnire copiilor, părinților și bunicilor în parcul Crâng unde va avea loc un spectacol interactiv cu experimente.

Vineri și sâmbătă, în parcul Tineretului, buzoienii sunt așteptați la filme în aer liber la CineParc.

Vineri, 4 august, ora 21:00
Sully: Miracolul de pe râul Hudson
SUA, 2016

Regia: Clint Eastwood
Dramă, film biografic
Tom Hanks îl va portretiza pe eroul național americanChesley „Sully” Sullenberger, pilot care a aterizat forțat înrâul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

Sâmbătă, 5 august, ora 20:30
Frumoasa și Bestia
SUA, 2017
Fantastic, muzical, romantic

În micul oraş Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubeşte să citească, îşi vede de treburile monotone de zi cu zi.

Ea locuieşte cu tatăl său, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic.

Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, rămânând pentru eio enigmă.

Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desăvârşire.Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, în găseşte şi îl salvează, dar plăteşte un preţ   rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţiitatălui său. Ea se împrieteneşte cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja.

Vă așteptăm cu drag!