Invitație la Târgul de Carte „Gaudeamus”. Standuri cu mii de volume, publicate de 30 de edituri

Buzăul găzduiește cea de-a doua ediție a Târgului de Carte „Gaudeamus”, eveniment organizat de Radio România și Consiliul Județean. Târgul este deschis la Centrul cultural „I.C. Brătianu” din Buzău, timp de cinci zile. Sunt amenajate standuri cu mii de volume publicate de 30 dintre cele mai prestigioase edituri din ţară.

La startul ediției a doua a târgului, au ținut să ia parte atât reprezentanți ai conducerii radio-ului public, dar ai Consiliului Județean Buzău, instituțiile organizatoare, dar și alte oficialități locale.

Pe lângă mirosul inconfundabil al tipăriturilor, cei care merg la târg au ocazia să cumpere cărți la prețuri mai mici decât cele din librării.

Încă din prima zi, sute de buzoieni, de toate vârstele, au luat cu asalt standurile celor 30 de edituri prezente la târgul de carte. Este dovada că mai sunt încă mulți buzoieni cei care preferă să citească o carte tipărită, și nu electronică, așa cum este trendul în ultimii ani.

Buzoienii pot trece pragul Târgului de Carte ”Gaudeamus”, găzduit de Centrul Muzeal „I.C. Brătianu” din Buzău, până duminică după-amiază. Programul de vizitare este între orele 10.00 şi 19.00, în primele patru zile, respectiv între 10.00 şi 18.00, în ultima zi a evenimentului. Evident, accesul publicului este gratuit.