Primăria Buzău instituie sensuri unice pe străzile Soroca și Patriei

Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier instituirea din data de 10.07.2023 a sensului unic de circulație a autovehiculelor pe străzile Soroca și Patriei din Municipiul Buzău, după cum urmează:

-pe strada Patriei, pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu strada Spiru Haret și intersecția cu Aleea Gladiolei circulația se va desfășura într-un singur sens dinspre strada Spiru Haret către Bdul Unirii, iar pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu Aleea Gladiolei și intersecția cu Bdul Unirii circulația se va desfășura în ambele sensuri ;
-pe strada Soroca circulația se va desfășura într-un singur sens, dinspre Bdul Unirii către Bdul Nicolae Bălcescu. Pe strada Soroca, pe sectorul de drum cuprins între strada Panduri și Bdul Nicolae Bălcescu vor fi instituite restricții privind oprirea autovehiculelor și vor fi aplicate marcaje de ghidare, astfel încât banda nr. 1 de circulație va fi destinată efectuării virajului la dreapta, iar banda nr. 2 de circulație va fi destinată efectuării virajului la stânga, conform planurilor anexate.

PRIMAR,
Constantin Toma