Primul weekend al Târgului Drăgaica a avut un succes răsunător

Record de participanți – 35.000 de oameni au vizitat, la Buzău, cel mai vechi târg din România, iar organizatorii au vândut peste 25.000 de bilete.

Primul weekend al Târgului Drăgaica a bătut toate recordurile, doar în prima zi 20.000 de persoane au participat la târg și la concertele organizate pe scena evenimentului.

Andra, Alina Eremia, Jean Gavril, Hangar6, Trupa Cin5i, NextPlay, Alexandra Panaete, Lucia Dumitrescu și mulți alți artiști buzoieni și din țară au încântat publicul venit din mai multe județe să se bucure de muzică, distracție pentru toată familia, bucate tradiționale delicioase și de o atmosferă de neuitat.

Săptămâna aceasta, organizatorii au pregătit seri incendiare, pentru toate gusturile muzicale, în cadrul cărora vor urca pe scenă: Elena Gheorghe, Amna, Gabriel Dorobanțu, Mirabela Dauer, Adriana Stuparu, Lino Golden, Tatiana Răduță, Dana Dobre and Friends, Loredana Răduță, Ionel Tudorache și mulți alții.

În zilele de 17 și 18 iunie, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” aduce publicului surprize de proporții: Nicolae Botgros și orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, Ansamblul Bulgare de la Sofia, Niculina Stoican, Adrian Naidin și mulți alți artiști vor onora tradiția și vor bucura publicul amator de muzică populară și de petrecere.

Cel mai mare și mai longeviv târg din țară, atestat documentar încă din secolul al XV-lea, a început pe 9 iunie, iar în fiecare zi, buzoienii și amatorii de distracție din toată țara sunt așteptați, cu drag și bucurie, începând cu ora 10:00, să ia parte la toate surprizele pregătite de organizatori.

Concertele încep zilnic la ora 18:00, publicul fiind așteptat să se strângă în zona de concert de la ora 17:00 în fiecare zi, la DJ warm-up.

Publicul va trebui să achite o taxă de intrare de 3 lei, iar copiii și tinerii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit.
****

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Buzău, prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, cu sprijinul Timișoreana.

Programul complet poate fi accesat pe pagina de Facebook Drăgaica Buzău sau pe website-ul dragaicabuzau.ro.