Spitalul Județean de Urgență Buzău, vizitat de colindători în uniformă

Înaintea Sărbătorii Nașterii Domnului, colindele au răsunat, astăzi, pe holurile secțiilor Spitalului Județean de Urgență Buzău. Grupul de colindători de la Baza Aeriană Boboc, coordonat  de preotul  bisericii, Costantin Neagu, a trecut pragul Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru a aduce bucurie și emoție pacienților și personalului unității medicale.

Colindătorii au interpretat colinde tradiționale românești, precum și alte cântece specifice perioadei Crăciunului.

Devenită tradiție, întâlnirea cu vestitorii Nașterii Domnului în secțiile Spitalului Județean de Urgență Buzău a prilejuit un moment de bucurie pentru toți cei prezenți la eveniment.

Anul acesta, colindătorii au vizitat secțiile Pediatrie, Chirurgie Pediatrică și Medicină Internă, dar și două secții exterioare ale spitalului, respectiv Maternitate și  Pneumologie.

La acest frumos eveniment au ținut să fie prezenți cei din echipa managerială, preotul spitalului, Iulian Raicovici, personal medical, pacienți, aparținători, precum și angajați din cadrul unității medicale.

Dl. Claudiu Damian, manager S.J.U. Buzău: „Vin sărbătorile şi ne-am gândit la pacienții care sunt internaţi în spital să le oferim o bucurie. Doresc să mulțumesc Pr. Neagu Constantin  și colindătorilor de la Baza Aeriană Boboc, pentru că au ales ca și în acest an să vină la Spitalul Județean de Urgență, să ne colinde. Au reușit să transmită un suflu de optimism și speranță pacienților. Mulțumesc  pentru acest gest frumos, de a ne încânta și a trăi momente unice, prin colindele interpretate.”

Compartiment Relații Publice,
Adriana Bunilă