5 reguli pe baza carora trebuie sa-ti amenajezi casa in 2020

123

2020 si-a facut aparitia, motiv pentru care tendintele se schimba, asa cum se intampla de fiecare data intr-un nou an. Daca ai de gand sa-ti cumperi o noua casa sau sa reamenajezi locuinta in care locuiesti deja, trebuie sa stii ca exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont, daca iti doresti ca apartamentul sau casa sa iasa ca la carte. 

Toata lumea isi doreste case moderne, diferite fata de ceea ce este in jur, care sa ofere o stare buna de dispozitie, confort si multe momente de relaxare si de liniste, insa, pentru a obtine toate aceste lucruri, trebuie sa iei aminte la urmatoarele reguli, care sunt definitorii pentru anul in curs. 

 

  • Alege un design care sa ti se potriveasca 

 

Daca nu te numeri printre fanii designului rustic, atunci stai departe de acesta, deoarece nu te vei putea simti niciodata multumit si fericit in propria locuinta. Daca, spre exemplu, cel industrial sau cel minimalist iti face cu ochiul, indreapta-te spre acestea si informeaza-te asupra tuturor detaliilor care contribuie la obtinerea stilului de amenajare mult dorit. In plus, este recomandat sa apelezi la ajutorul unui specialist, care are capacitatea de a transforma orice locuinta anosta, lipsita de viata, intr-un camin primitor si calduros, demn de paginile revistelor. 

 

  • Maximizeaza spatiul din casa 

 

Nu cumpara multe piese de mobilier care aglomereaza inutil aspectul camerelor, ci axeaza-te pe cateva cu spatii de depozitare, ideale pentru maximizarea spatiului din incaperi. Este mult mai eficient sa alegi mobilier multifunctional, deoarece, in acest fel, obtii senzatia de spatiu si de lumina in camere, ceea ce este de dorit, mai ales in cazul in care locuiesti la bloc, intr-un apartament destul de mic si inghesuit. 

 

  • Alege decoratiuni elegante 

 

Decoratiunile joaca un rol foarte important in case, deoarece acestea au capacitatea de a transforma locuintele sobre, reci, in case primitoare, realizate cu mult bun gust si creativitate. Daca pana acum considerai ca ornamentele au doar menirea de a umple spatiile goale din biblioteca sau de pe etajere, trebuie sa afli ca de anul acesta este necesar sa pui mare pret pe uzul acestora. Orienteaza-te spre unele elegante, sofisticate, care au capacitatea de a reda un plus de rafinament caminului. Pentru a intelege mai bine care sunt decoratiunile pe care le poti alege in 2020, intra pe oferta online de aici si adauga in cos tot ceea ce iti face cu ochiul. 

 

  • Fii creativ 

 

Casa in care locuiesti trebuie sa exprime cine esti, ce te defineste, ce iti place si ce detesti, fapt pentru care este obligatoriu ca in anul 2020 sa fii creativ atunci cand vine vorba despre amenajarea casei. Chiar daca alegi cu precadere ornamente din comert si angajezi un designer de interior, pentru ca aspectul casei sa fie unul inedit, trebuie neaparat sa-ti pui si tu amprenta asupra aspectului final. Poti personaliza ceasul de pe peretele din living cu o fotografie cu familia sau poti colora un perete din camera copilului cu amprente colorate de maini.  

In cele din urma, daca tii cont de regulile prezentate mai sus, nu vei putea avea o casa demodata si lipsita de gust. Urmareste pas cu pas toate regulile si te vei putea bucura de o locuinta originala, plina de creativitate si in conformitate cu modernismul. 

Sursa foto: Unsplash.com