Autospeciala de pompieri care mergea către punctul de lucru din Padina, implicată într-un grav accident pe raza comunei Țintești

Un tânăr din Smeeni si- a pierdut viata iar 3 pompieri au ajuns la spital cu răni grave, în urma unui accident cumplit produs pe raza comunei Țintești. Deși avea permisul anulat din cauza unei afecțiuni, victima s-a urcat la volanul unui Logan și a lovit în plin o mașina de pompieri care mergea către punctul de lucru din Padina după ce participase la o misiune.
Traficul a fost blocat timp de mai multe ore pentru cercetarea la fata locului.
Tânărul din comuna smeeni, furase cheile mașinii unui var de-al sau și a plecat la drum către Buzău.
La doar câțiva kilometri de casa, pe raza satului Maxenu a avut loc tragedia.
Loganul a lovit frontal o autospeciala de la ISU Buzău care mergea către punctul de lucru din Padina după ce participase la o misiune.
Autoturismul condus de tânăr a ajuns în șanțul de lângă carosabil , șoferul fiind prins între fiarele mașinii. Autospeciala de pompieri a ieșit de pe sosea și avariata grav s-a oprit pe câmp.
Tânărul, spun rudele sale, își luase carnetul de conducere recent însă acesta ii fusese retras din cauza unor probleme grave de sănătate mintală.
Polițiștii au deschis o ancheta pentru a stabili împrejurările tragediei. În comuna Smeeni, de unde este tânărul car a murit, oamenii spun ca el a avut recent o tentativa de suicid prin aruncare de la etaj.