Cei cinci copilaşi sărmani din Balta Albă vor avea din nou curent .Micuții vor avea în curând și o casă nouă

Oamenii buni sar în ajutorul familiei sărmane din Balta Albă, județul Buzău, care a fost debranşată de la curent, după ce a adunat o restanţă de 4.000 de lei. Cei cinci copilaşi, mama lor şi bunica oarbă vor avea din nou curent. Mai mult, ei vor avea în curând o casă nouă.

Mioara Crângaşu îşi creşte singură copilaşii, de doi ani, de când a reuşit să scape de concubinul care o bătea aproape zilnic. Are 40 de ani, însă chipul ei poartă adânc imprimată amprenta greutăţilor care au ajuns-o în utima perioadă. Din cei şase copii, cinci sunt încă acasă, în jurul ei.

Familia Mioarei a rămas fără curent electric, din cauza unei datorii de aproape 4.000 de lei. Reportajul publicat AICI a adunat o armată de binefăcători, care s-au angajat nu doar să plătească datorie familiei sau să ofere ajutor material, ci să-i construiască o nouă casă.

”De azi, lucrăm alături de d-na arhitect Calina Baiceanu-Hendea la proiectul casei. Vor avea trei dormitoare, living, bucătărie și baie. Vom face evaluarea costurilor pe baza acestui proiect și nu ne vom opri până când nu vom începe cu primele cărămizi! De-acolo totul ne va fi simplu!”, este mesajul lui Marius Simionică, de la Asociația Caritabilă „Marius şi Prietenii”, postat după ce a vizitat gospodăria Mioarei Crângașu.

Campanii pentru susținerea familiei Crângașu au fost declanșate și de câțiva buzoieni. Unul dintre ei este Gabriela Ahmad, care a lansat pe pagina sa de Facebook un apel pentru strângerea de bunuri pe care le va transporta la Balta Albă.