O vloggeriță filipineză trăiește visul românesc într-un sat din județul Buzău

„The Petre Family” este contul unei vlogărițe filipineze care și-a întemeiat o familie în județul Buzău și, prin instantaneele ei din „visul românesc”, strânge mii de aprecieri și mesaje de la conaționalii săi.

Genalyn, Bogdan, Katyușa și Eddie sunt cei patru membri ai familiei Petre, din localitatea buzoiană Haleș, protagoniști au unor viceoclipuri postate pe Youtube și Facebook, care strâng mii de aprecieri din toată lumea.

Genalyn Flores este o filipineză căsătorită de peste cinci ani cu buzoianul Bogdan Petre, funcționar în Primăria Tisău, și care, fascinată de locul pe care-l numește „acasă”, a decis să promoveze România prin împărtășirea experiențelor trăite aici.

Tânăra imortalizează călătoriile prin județul Buzău, ori în zonele turistice ale României, surprinde momentele plăcute trăite în familie, alături de socrii ei și cei doi copii, filmează rețete românești, cu mici influențe asiatice, apoi le postează pe rețelele de socializare, unde și-a creat o comunitate de peste 16.000 de urmăritori.

Cei mai mulți cetățeni din Filipine, dornici să urmărească evoluția conaționalei lor într-o cultură extrem de diferită, dar și filipinezi din Diaspora.

În cel mai recent clip postat de Familia Petre, părinții Genalyn și Bogdan surprind reacția micuței Katiușa la primirea unui cadou lăsat de Moș Crăciun după vizita de la miezul nopții. Este vorba despre un pătuț, pe care promite că îl va împărți cu frățiorul ei de un an și jumătate, Eddie.

Filipineza Genalyn şi buzoianul Bogdan Petre s-au cunoscut pe Facebook, în urmă cu mai bine de cinci ani. Timp de un an relaţia lor a fost una virtuală, până când buzoianul a făcut rost de bani şi a hotărât că e momentul să le-o prezinte părinţilor săi, care locuiesc în satul Haleş.

În gospodăria socrilor săi din județul Buzău, tânăra filipineză se simte în largul ei. Se înţelege perfect cu părinţii lui Bogdan, care s-au declarat repede cuceriţi de talentele lui Genalyn, mai ales de cele etalate în bucătărie.