Pasajul subteran de la Gara Buzău, reabilitat de Urbis Serv. Cursele Trans Bus către Poșta și Mihai Viteazu vor fi suplimentate

Pasajul Subteran Pietonal al Gării Buzău va fi reabilitat în perioada 24.02.2020 – 01.06.2020, de către URBIS-SERV SRL Buzău, în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic și de securitate.

Pasajul deservește peroanele de călători ale stației CFR Buzău, totodată realizând o importantă legătură pietonală între Cartierele Poștă și Mihai Viteazu cu Centrul Municipiului Buzău.

Reabilitatea va cuprinde: -Lucrări de hidroizolații; -Lucrări de finisare pentru pardoseli, pereți și tavan; -Lucrări de refacere a accesului la peroane; -Refacerea iluminatului cu sisteme LED; -Instalarea unui sistem de supraveghere video integrat cu dispeceratul Poliției Locale și Poliția Transporturi Feroviare.

Pe toată perioada executării lucrărilor pasajul va fi închis circulației pietonale, cu excepția călătorilor cărora le va fi permis accesul spre peroanele CFR.

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor cartierelor Poșta și Mihai Viteazu, SC TRANS BUS SA Buzău va crește frecvența autobuzelor care asigură legătura între Gara Buzău și cartierele respective.