Pește „monstru”, capturat de un politician din Buzău, pe un lac de lângă litoral

Senatorul Dorin Bădulescu este protagonistul unei capturi de zile mari, care îi face invidioși chiar și pe cei mai experimentați pescari din România.

Aflat într-o excursie de câteva zile pe litoralul românesc, politicianul buzoian, a participat la o partidă de pescuit pe lacul Corbu, aflat la câțiva kilometri distanță de orașul Năvodari. Prima azi a adus și prima captură demnă de orice concurs național: un crap imens în greutate de peate 15 kilograme.

Dorin Bădulescu a povestit că s-a luptat cateva zeci de minute pentru a scoate „monstrul” din lacul Corbu.” A fost o partidă dificilă dar cu rezultate pe măsură. După o luptă grea cu acest monstru în mal, am pus pe saltea un ten frumos de peste 15 kg.Așa a început aventura din acest an pe Lacul Corbu” a declarat senatorul Dorin Bădulescu.

Peștele a fost tinut în brațe pe mal după care au fost facute fotografii ce au fost apoi prezentate pescarilor pe pagina de Facebook a senatorului buzoian.

Un prieten al politicianului a fost de-a dreptul șocat in momentul în care a văzut peștele și a comentat în glumă că fotografiile postate sunt doar fake.-uri.

Avocat de profesie, Dorin Badulescu , este un împătimit al pescuitului sportiv, având la activ mai multe trofee naționale, obținute în cadrul unor concursuri oficiale.” Am învățat să pescuiesc din fragedă copilărie de la un unchi de-al meu cu care mergeam pe râul Teleajăn.

Prindeam cu o undiță improvizată la care foloseam în loc de ac doar un bold.” a mai spus Dorin Bădulescu.

Senatorul Dorin Bădulescu practică pescuitul sportiv de mai bine de 20 de ani, de-a lungul timpului obținând capturi impresionante.