Sărbătoare la Muzeul Județean de Ziua Culturii Naționale. Buzoienii, invitați de liberali să participe la un spectacol de poezie, muzică clasică și balet

119

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale, Partidul Național Liberal Buzău va organiza, miercuri, ‪15 ianuarie 2020‬, evenimente cu caracter simbolic și cultural-artistice.

Astfel, la ora 11.00 in Piata Dacia Buzău femeile liberale vor distribui cărți buzoienilor care se vor afla in Centrul orașului cu indemnul la lectură și cunoașterea valorilor culturale naționale.

De laora 18.00, pe fațada Muzeului Județean -Teatrului George Ciprian Buzău va fi proiectată imaginea poetului Mihai Eminescu.

Astfel, Buzăul se alătură inițiativei Ministerului Culturii de a evidenția o clădire reprezentativă și imaginea poetului nostru național.
În fața Muzeului Județean – Teatrului George Ciprian Buzău va fi transmis mesajul ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

Apoi, la Teatrul George Ciprian, va avea loc un spectacol de poezie, muzică clasică și balet.

In foaierul Teatrului George Ciprian se va desfășura vernisajul  expoziției de pictură și sculptură organizat de artiști plastici buzoieni.

Muzeul Județean Buzău poate fi vizitat pe perioada intregii zile de ‪15 ianuarie 2020‬ cu posibilitatea de a achiziționa suveniruri de la standul special amenajat.

„Vă invităm să celebram impreuna “Ziua Culturii” care ne unește, care se cuvine susținută și care evoluează in afara cadrelor formale.” se precizează într-un comunicat transmis de filiala PNL Buzău. 

Intrarea este liberă.