Sensurile giratorii desenate pe asfalt, investiții ieftine care fac ordine în trafic la Buzău

Directorul Urbis-Serv, Silviu Nicoară, este artizanul unor idei îndrăznețe, care implementate rapid și cu bani puțini au ajuns să depăsească și cele mai optimiste așteptări.

Cercurile trasate pe asfalt pentru noile sensuri giratorii amplasate în Municipiul Buzău, au reușit să rezolve problemele de trafic la marginea cartierului Micro XIV.

Acum se circulă mult.mai bine în intersecția străzilor Bazalt, Stadionului, Veteranilor și capătul de linie al autobuzelor 5,7 și 8.

Primul experiment reușit a fost făcut de Urbis Serv încă de anul tecut la intersecția de lângă Sala Sportului , cănd a fost trasat primul sens giratoriu desenat care a adus ordine în trafic.”De multe ori nu este nevoie de mulți bani pentru a rezolva o serie de probleme care ne creează un disconfort continuu. Avem nevoie de curaj mai de grabă, pentru a implementa astfel de proiecte simple, ce țin mai mult de imaginație, pentru a ne rezolva anumite probleme pe care cu ani în urmă le.vedeam extrem de costisitoare și greu de pus în practică” ne-a declarat Directorul Urbis Serv, Silviu Nicoară.

Pe lângă proiectele care vizează fluidizarea traficului în municipiul Buzău,Urbis Serv are în plan și reabilitarea trecererilor de pietoni precum și schimbarea semnelor de circulație pe mai multe străzi din oraș.