Un tânăr din Pogoanele care și-a terorizat nevasta, reținut de polițiști. Bătăușul a încălcat un ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din cadrul secției Oraş Pogoanele au reținut ieri un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Căldărăşti, pentru nerespectarea unui ordin de protecție provizoriu emis cu o zi înainte.

Pe numele tânărului de 27 de ani, poliţiştii au emis în data de 5 martie 2022 un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, prin care acesta era obligat să de a părăsi locuința comună și de a păstra o distanță de minim 100 metri față de soția sa,  victimă a violenței domestice.

Cu toate acestea, bărbatul violent nu a ținut cont de prevederile legale, încălcând ordinul de restricție și revenind la domiciliu unde și-a agresat din nou soția. Oamenii legii au fost sesizați de încălcarea ordinului de restricție chiar de către tatăl suspectului, în vârstă de 58 de ani.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecţie provizoriu, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care a dispus continuarea cercetărilor faţă de tânăr sub măsura controlului judiciar.