VIDEO Nevropatul”Diamant”, spaima polițiștilor buzoieni. A făcut accident după ce a ieșit de la Săpoca

A fost panică marți după amiaza pe strada Transilvaniei din Buzău, după ce un tânăr cu probleme psihice a furat o mașină cu care a intrat direct într-un stâlp. Cascadorul poreclit „Diamant” în comunitatea romă de pe.strada Cerbului, a ajuns direct la Spitalul de boli mintale de la Săpoca.

Hoțul are 23 de ani și a acționat marți după.amiaza în stația GPL Sebi Gaz de pe strada Transilvaniei.

Un angajat și-a lăsat mașina cu cheile în contact iar Diamant s-a suit la volan și a demarat în trombă într-un moment în care parcarea era nesupravegheată.

Fără experiență la volan, dar și fără permis, Diamant a nimerit direct într-un stâlp, spre disperarea pietonilor care au fost la un pas să fie zdrobiți de către bolidul scăpat de sub control.

Diamant nu este la primul furt auto care s-a soldat cu un accident.El a ieșit recent din spitalul de boli mintale, unde a fost internat cu forța mai bine de un an, după ce a lovit șapte mașini, pe bulevardul Bălcescu, tot cu o mașină furată.

Politiștii l-au reținut pe Diamant și l-au transportat la Spitalul din Săpoca unde va rămâne din nou sub supraveghere medicală.

Deși își fac datoria ca la carte, polițiștii buzoieni se simt neputincioși întrucât legea este prea blândă cu recidiviștii de teapa lui Diamant.

Judecătorii îl vor interna din nou într-un spital de boli mintale, însă infractorul Diamant ar putea fi liber peste câteva luni în lipsa discernământului care să atragă răspunderea penală.