VIDEO Un sătean din Smeeni, inamicul public al femeilor din localitate. Bărbatul, acuzat că a distrus locul șezătorilor de seară

1566

O întâmplare demnă de cascadorii râsului vine dintr-un sat buzoian. Doamnele de pe una dintre ulițele comunei Smeeni s-au supărat foc pe un individ care, la adăpostul întunericului, le-a distrus locul șezătorilor de seară. Vorbim despre o canapea de la drumul mare, pe care cetățeanul a mânjit-o cu ulei de motor.


În filmarea postată pe rețelele de socializare de un funcționar din primăria Smeeni, personajul principal nostru este surprins când scoate un bidon de doi litri dintr-o pungă și varsă conținutul închis la culoare pe o bancă. Dimineață s-a aflat aflat că omul stropise canapeaua cu ulei de motor.

”Omul se uită în stânga, se uită în dreapta, dar nu realizează că este și camera în dreptul său, acolo. Pe mine mă doare altceva, că facem investiții și în loc să continuăm cu alte investiții trebuie să ne întoarce, la investițiile vechi, ca să le reparăm”, spune Andrei Ion, primarul comunei Smeeni

Băncuța mânjită cu ulei ars era locul în care femeile de pe ulița Decebal se întâlneau pentru obișnuita bârfă de seară. Acum, nu le-a mai rămas decât să stea fiecare în casa ei și să descopere cine și de ce s-a răzbunat pe canapeaua de la drumul mare.

”Am ieșit la drum, acolo, zic să mă duc să stau pe canapea. Dacă am văzut că e, nu am mai stat și m-am reîntors acasă. Acolo stăteam. Am ieșit ieri dar nu am avut de ce să mai stau”, spune una dintre femei.