Mii de buzoieni sunt așteptați, sâmbătă, la mitingul aviatic de la Boboc

Maeştrii aerului promit, sâmbătă, un spectacol de neuitat în înaltul cerului, la mitingul aviatic organizat de Fortele Aeriene Române pe aerodromul de la Boboc. Avioane de vânătoare F16, MIG 21 si IAR 99 Şoim vor participa la spectacolul aviatic BOBAS 2019.

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc organizează sâmbătă, 29 iunie, pe aerodromul din localitate, un miting aviatic de excepţie.

„Bobas 2019” este o activitate a aviatorilor români care se pregătesc în unitatea de la Boboc din judetul Buzau. Evenimentul va începe la ora 10.00, intrarea la fiind liberă.

Vor brăzda cerul Buzăului numeroase tipuri de aeronave, între care supersonicul F16, legendarul avion sovietic MIG 21 şi mândria aeronauticii romanesti, IAR 99 Şoim.

Spectacolul va fi completat de elicoptere militare, dar și de avioane de acrobație sau ultrauşoare, motoparapante, aeromodele şi o expoziţie statică de tehnică militară.

Pentru a facilita accesul buzoienilor la eveniment, unitatea militară de la Boboc pune la dispoziţie mai multe autobuze, care vor pleca de la Catedrala „Sfântul Sava” din municipiu, la ora 09.00.