Șarlatanii au descoperit încă o metodă de stors naivii: dau țeapă cu vile de Revelion

Un bărbat de 39 de ani din judeţul Vâlcea a fost reținut de poliție, pentru o falsă ofertă de închiriere a unei vile pentru petrecerea Revelionului. Păcălită de pozele preluate din alte locații și prețul cerut de șarlatan, publicate pe un site de vânzări, o buzoiancă a plătit avansul. După ce s-a convins că a fost înșelată, a făcut plângere la poliție.

În luna octombrie 2018, bărbatul din județul Vâlcea ar fi postat pe un site de anunțuri că își pune vila la dispoziție pentru organizarea petrecerii de Revelion.

La sfârşitul lunii octombrie 2018, o buzoiancă în vârstă de 27 de ani l-ar fi contactat pe autorul anunţului în vederea închirierii locaţiei şi ar fi depus un avans de 1.500 de lei.

Ulterior, în apropierea datei evenimentului, persoana din Vâlcea nu ar fi răspuns pentru definitivarea tranzacţiei. După ce s-a convins că a fost înșelată, a făcut plângere la poliție.

În urma analizării materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a confirmat continuarea urmăririi penale faţă de bărbatul din Vâlcea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Buzău au luat împotriva vâlceanului măsura reţinerii şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.