VIDEO I-au găsit vaca omului cu drona. Din păcate, a fost prea târziu

I-a dispărut vaca pe câmp, însă a găsit-o cu drona. Este pățania unui bărbat din comuna Costești care a cerut și ajutorul poliției pentru a-și recupera animalul. Pentru că locul era greu accesibil, oamenii legii au apelat la un localnic dintr-o comună învecinată, care folosit o dronă pentru a căuta animalul. Din păcate, vaca murise în apropierea unui canal.

Un bărbat din satul Costești, județul Buzău a fost nevoit să apeleze la ajutorul Poliției, după ce vaca pe care o avea la păscut pe islazul satului a dispărut în weekend. Oamenii legii au scotocit zona preț de o zi, însă fără niciun rezultat.

Pentru ca locul era greu accesibil, polițiștii au cerut ajutorul unui localnic dintr-o comuna învecinată, care folosit o dronă pentru a căuta animalul.

Căutările nu au durat prea mult, deoarece animalul a fost reperat cu ajutorul imaginilor surprinse de dronă, undeva in apropierea unui canal, acolo unde vaca a căzut, cel mai probabil rupându-și gâtul.

Bărbatul a fost nevoit sa vadă cu ochii lui, cum bietul animalul zăcea mort, la doar câțiva pași de locul in care, vaca fusese adusă la păscut.

”Pățania bărbatului din Costești ar trebui să le dea de gândit și polițiștilor, care ar putea rezolva mult mai ușor, cu ajutorul dronelor, anumite cazuri de dispariție”, spune autorul postării pe pagina comunei Smeeni.