VIDEO Ce bunătăți putem cumpăra de la târgul tradițional ” Toamna Buzoiană”

399

Timp de cinci zile, de miercuri până duminică, producătorii autohtoni oferă spre vânzare legume şi fructe de sezon, preparate tradiţionale din carne şi din lapte, conserve şi dulceţuri, produse apicole, must, vinuri româneşti, dulciuri, precum şi obiecte de artizanat.

Sărbătorile recoltei erau celebrate cu fast încă de pe vremea strămoșilor care desfășurau practici diverse pentru ca oamenii să se bucure de o iarnă ușoară, iar anul următor să fie roditor.

Sărbătoare a este potrivit organizatorilor, una a comunităților din tot județul Buzău pentru ca locuitorii de la orașe și de la sate să redescopere semnificația acestui moment important din an.

Producătorii autohtoni oferă spre vânzare legume şi fructe de sezon, preparate tradiţionale din carne şi din lapte, conserve şi dulceţuri, produse apicole, must, vinuri româneşti, dulciuri, precum şi obiecte de artizanat.

Timp de cinci zile, buzoienii sunt invitați să viziteze acest târg şi să participe în fiecare seară, începând cu ora 17.30, la programul artistic organizat cu participarea a numeroşi artişti de muzică populară buzoieni şi de renume naţional.

Programul zilnic de funcţionare al târgului 10.00 — 21.00.