Femeia care agonizează de Sfintele Paști într-o mașină parcată la Buzău. La 57 de ani a fost aruncată în stradă de propria familie

8465

Caz social șocant la Buzău. O femeie de 57 de ani, întoarsă recent din străinătate , a fost aruncată în stradă de familie după ce a rămas fără bani. Singurii prieteni ai sufletului chinuit, sunt vecinii și cei doi câini , repatriați și ei în România după decesul soțului italian.

Femeia povestește că s-a întors acasă la insistențele familiei,după ce tovarășul de viață cu care era căsătorită de mai bine de 10 ani a murit pe.neașteptate.

Luminița Stoica de 57 de ani și-a vândut casa din Italia și toate acareturile, apoi s-a întors în România să-și aline suferința alături de familie.

După ce banii s-au terminat au început și problemele văduvei care a fost dată afară din apartament  de fratele ei spre disperarea vecinilor care o cunosc de o viață.

Femeia trăiește acum în mașina repatriată și ea din Italia alături de cei doi cățeluși care i-au rămas credincioși.

Luminița Stoica se află acum într-o stare precară de sănătate, fără niciun ban și fără asigurare de sănătate.

Femeia nu mai vede nicio cale de ieșire din situația în care se află. Până la plecarea în Italia, femeia fusese contabilă la o școală din Buzău, fiind absolventă a trei facultăți.

Cei care vor să o ajute pe Luminița Stoica pot suna la numărul de telefon 0725060560 apelabil din orice rețea.