VIDEO Teroare într-o comună din Buzău din cauza unui recidivist periculos. Femei tăiate cu cuțitul și amenințate cu moartea

Un fost pușcăriaș terorizează o întreagă comunitate: intră peste oameni în curte, îi bate când îi prinde pe stradă, îi înjură și îi amenință cu moartea. Ultimele victime sunt două surori care împart singure gospodăria lăsată de părinți.

Cele două sorori s-au trezit cu agresorul peste ele în casă, în timp ce flutura un cuțit și le amenința cu moartea. Au scăpat abia după ce a intervenit vecinul femeilor, Marian Ursea, nimeni altul decât băiatul căruia Gigi Becali i-a cumpărat casă în urmă cu 7 ani.

Surorile Ana și Liliana Iacob, două feme singure, au trăit sâmbătă noapte cel mai cumplit coșmar al vieții lor. Vecinul lor, Viorel G., un bărbat de 41 de ani pe care tot satul îl știe ca fiind foarte violent, a intrat peste ele cu un cuțit în mână, parcă turbat, în timp ce striga că le omoară.

”Ne-am trezit cu el peste noi, în casă, și striga striga proastelor vă omor. Sora mea s-a ridicat din pat, ne-am luptat cu el”, spune una dintre femei. În timpul îmbrâncelilor, agresorul ar fi tăiat-o pe una dintre surori cu cuțitul la o mână.

Ele nu-și explică motivul pentru care vecinul lor, Viorel, a intrat peste ele la miezul nopții, cu intenția de a le face rău.

Femeile au scăpat cu viață abia după ce a intervenit vecinul lor de peste gard, Marian Ursea. Este vorba despre un băiat sărman căruia Gigi Becali i-a cumpărat gospodăria din Breaza în urmă cu 7 ani. Alertat de țipetele femeilor, tânărul a sărit imediat în ajutor alungându-l pe atacator.

vlcsnap-2019-08-28-16h28m26s988

Tot el a sunat imediat la 112. Marian Ursea spune că a fost amenințat cu moartea de agresor chiar în fața polițiștilor veniți să aplaneze conflictul.

”Mă tem că îmi pot găsi casa scrum. Mai demult, mi-a băgat mâna în gât, când mergeam pe stradă, dar au intervenit niște vecini”, spune Marian Ursea.

Sătenii din Breaza se tem să vorbească despre agresorul care, de aproape doi ani de când a fost eliberat din pușcărie, terorizează toată localitatea. Oamenii acuză autoritățile că le ignoră plângerile și nu iau atitudine împotriva scandalagiului.