7 motive pentru care merita sa te distrezi la ruleta online

Poate cel mai apreciat si mai popular joc de noroc din cazinourile fizice sau on-line, ruleta are o vechime extrem de mare si se desfasoara de fiecare data, on-line sau off-line, la o masa cu tablia impartita in 37 de numere.

Cum se joaca la ruleta?

O ruleta cu 37 de diviziuni numerotate 0-36 se afla si ea pe masa. Se pariaza rapid pe numerele ruletei, bila alba e aruncata in ruleta care se invarteste de zor si cand s-a oprit ruleta si bila e fixata pe un numar se impart si se stabilesc castigurile.

Se anunta evident si pierzatorii, toti cei care nu au nimerit numarul, culoare, par/impar, etc. Si castigurile vin mai repede decat te astepti daca ai ceva noroc, intuitie, curaj si rabdare, desigur.

Care este diferența dintre ruleta online și cea fizică?

Spre deosebire de ruleta off-line, din cazinourile fizice, cea din on-line este mult mai interesanta, experienta este una mult mai buna odata ce ai invatat cum sa joci la ruleta on-line pe platformele cazinourilor fizice.

Mediul online a oferit intotdeauna mai multa libertate, iar acest lucru a fost intotdeauna apreciat de catre jucatori. Faptul ca poti juca oricand, de la orice ora, fara sa fie nevoie sa te deplasezi din confortul propriei locuinte este doar unul dintre avantajele care fac din ruleta online un joc atat de apreciat. Lista avantajelor continua cu o multime de exemple, precum:

  • Te bucuri de o multime de bonusuri
  • Poti juca la ruleta live, cu dealer
  • Nu pierzi timp pentru transportul intr-un cazino fizic
  • Poti exersa strategiile care s-au aratat utile de-a lungul timpului

Daca inca nu ai descoperit ruleta virtuala iti oferim cele mai bune motive pentru care merita sa te distrezi la ruleta online.

Motive pentru care sa alegi ruleta online

Este distractiv – asta este ce iti doresti cel mai mult in on-line, cat te joci la ruleta, sa te distrezi. Da, conteaza si castigurile, dar pana la urma intri in cazinourile on-line ca sa te si distrezi si sa te relaxezi. Si cu cat esti mai relaxat si nu te mai gandesti atat de mult la castiguri, cu atat vei castiga mai mult.

Un astfel de cazino este si Gets Bet. Despre Gets Bet pareri puteti citi mai mult detalii direct de la pariorii cu experienta sau din discutiile purtate pe forumurile dedicate acestei industrii.

Ai mereu o senzatie de anticipare, adrenalina este acolo si ea – ruleta on-line e un joc atragator. Urmaresti bila alba si ruleta care se tort invarteste si astepti cu sufletul la gura sa vezi unde va ramane biluta magica si ce castiguri ai, daca ai nimerit numarul, culoarea, de exemplu;

Este foarte usor de jucat – nu ai reguli complicate, nu faci nimic deosebit, nu ai nici prea multe strategii de aplicat. Se lanseaza biluta in ruleta, pariezi pana se opreste biluta si ruleta din rotit si stabilesti si pe ce pariezi, numere, culori, par/impar, etc;

Folosesti eficient cele mai tari strategii pentru a castiga cat mai mult – ruleta on-line iti permite sa testezi diverse strategii Martingale, cu sanse garantate de castig de peste 50%, dar si D’Alembert, Paroli, sistemul Labouchere sau metoda Parlay, 3Q;

Joci de oriunde si nu ai nevoie sa te deplasezi intr-un cazinou – poti sa te joci ruleta on-line din tren, din tramvai sau metro, chiar si din unele avioane care ofera si acces Wi-Fi pasagerilor in timpul zborurilor, din dormitorul de acasa, de oriunde vrei. Nu mai esti stresat de cei din jur si reusesti foarte usor sa castigi sume mai mari fiind si mai relaxat;

Ai castiguri mai bune ca in offline – la ruleta on-line apar bonusuri de tot felul, castigurile se maresc, ai oricum castiguri cel putin duble sau triple fata de ruleta off-line. Tot ce trebuie sa faci este sa joci si cand apar castigurile sa le revendici imediat si sa respecti eventual si conditiile de rulaj;

Ai si varianta ruletei online cu dealer live – ai interactiuni autentice si poti socializa la ruleta online cu dealer live, te simti ca intr-un cazinou fizic, dar castigi si mai bine ca atunci cand mergi acolo. La ruleta cu dealer live (in comparatie cu pacanelele) vezi in timp real ce se intampla la jocul de noroc din cazinoul ales, poti sa discuti si cu alti jucatori de multe ori, cu persoana care se ocupa de sesiunea de gaming si de ruleta.

Asa esti si mai relaxat si te bucuri de experiente unice din fata monitorului de acasa, fara sa faci niciun efort in privinta deplasarii pana la un punct anume, pana intr-o locatie.

Mult succes in urmatoarele sesiuni de joc si nu uita ca nu trebuie niciodata sa pariezi o suma care ti-ar putea afecta situatia financiara in mod drastic in cazul in care este pierduta!