Arest la domiciliu pentru un violator din Glodeanu Sărat

Un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol a fost reținut pentru 24 de ore apoi plasat în arest la domiciliu.Fapta s-ar fi produs, miercuri seara, la Glodeanu Sărat, printre butașii de viță de vie unde agresorul și victima sa, o consăteancă de 43 de ani, au mers de bunăvoie. Bărbatul urma să intre a doua zi la cules de struguri.

În data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, o femeie de 43 de ani din comuna Glodeanu Sărat a sunat la 112 și a sesizat că a fost victima unei agresiuni.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, fiind demarate verificări pentru clarificarea situației și identificarea persoanei indicate de apelantă.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi au obţinut semnalmentele bănuitului de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un bărbat de 38 ani din aceeași localitate, care a și fost găsit de polițiști la scurt timp de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că tânărul ar fi agresat victima în intenția de a întreține relații sexuale, în timp ce se aflau în zona unui teren extravilan. Apelanta se deplasase cu bănuitul în zonă pentru a-i indica o cultură de viță de vie, având în vedere că tânărul urma să o ajute la activitățile agricole de sezon.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și în vederea sesizării instanței. El a fost plasat în arest la domiciliu.