Bărbat din Mărăcineni, căutat de patru zile de polițiști, jandarmi și pompieri. Verificările s-au extins către apele canalului dintre Vernești și Buzău

Echipaje de polițiști, jandarmi și pompieri au intensificat activitățile de căutare a unui bărbat de 44 de ani, care a fost dat dispărut de familie la sfârșitul săptămânii trecute. Misiunea se desfășoară în Mărăcineni și împrejurimile acestei comunei, unde locuiește persoana căutată.

Dumitru Vasile Gheorghe a plecat de acasă în week-end și de atunci nu a mai dat niciun semn. După câteva ore în care acesta era de negăsit, mama bărbatului a sunat la Poliție.

“Poliţiștii Secției de poliție rurală Mărăcineni au fost sesizați cu privire la faptul că Dumitru Vasile Gheorghe ar fi plecat de la domiciliu său din Mărăcineni cu o bicicletă de culoare neagră, în ziua de 3 aprilie a.c., într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit până în prezent”, transmit reprezentanții IPJ Buzău.

Marți seară, anchetatorii au găsit bicicleta și hainele bărbatului lângă barajul Hidroelectrica. De aceea, miercuri dimineață, polițiștilor și jandarmilor li s-a alăturat un echipaj de pompieri, cu barcă pneumatică.

Autoritățile au decis ca bărbatul dat dispărut să fie căutat în apele canalului dintre Vernești și Buzău. Un echipaj de căutare-salvare la ISU Buzău, cu o barcă pneumatică, a luat la verificat întreg canalul, în căutarea lui Dumitru Vasile Gheorghe.

Acesta este căutat de patru zile de polițiști și jandarmi. Semnalmente: înălțime 1,76 m, greutate 50 kg, ochi căprui, păr șaten scurt, bărbatul are handicap locomotor.

Ultima dată când a fost văzut era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri, un pulover de culoare verde închis, o vestă de culoare bleumarin, un fes de culoare neagră și papuci de culoare neagră.