Cand va deveni ansamblul rezidenţial exclusivist IAZ View o oază de confort și intimitate

Complexul IAZ View se diferenţiază pe piaţa ansamblurilor rezidenţiale exclusiviste prin amplasamentul de excepţie din apropiere de centrul Municipiului Buzău.

IAZ View este gândit să devinză până la finele anului 2020, cel mai modern ansamblu rezidențial al municipiului  Buzău, întrucât apartamentele sunt construite la standarde moderne, cu finisaje peste media existentă pe piața de profil.

IAZ View este rezultatul unei investiţii de amploare în apartamente cu spaţii largi, acces facil la Mall-uri, magazine și instituții bancare.

Acţionarii companiei estimează că, până în anul 2020, toate apartamentele vor fi vândute integral.

Primele trei apartamente au fost deja vandute, acest lucru spunând foarte multe despre încrederea pe care potențialii cumpărători o au în realizatorii acestui impresionat proiect.

Dezvoltatorul a ales pentru finisaje materiale de cea mai bună calitate alese garantând astfel o construcție modernă și durabilă.

Imobilul ultramodern, construit după un proiect extrem de sigur și durabil, are o infrastructură complexă, cu cinci tipuri de apartamente pe fiecare etaj.

Fiecare apartament beneficiază de aer condiționat, balcon extrem de spațios, închis în termopan și va dispune de loc de parcare propriu.

Aăartamentele de lux au fiecare câte două dormitoare, living, două băi, bucătărie, holuri mari și spații de depozitare ample.

Cele 30 de apartamente cu trei camere fiecare au o suprafață utilă de 110 metri pătrați,10 dintre ele fiind scoase la vânzare iar restul de 20 spre închiriere

Materialele includ de la gresie și faianță porțelanată până la uși din lemn masiv și încălzire în pardoseală.

Contructorul afirmă că proiectul imobiliar va satisface cele mai exigente gusturi , oferind cele mai calitative servicii tuturor doritorilor de frumos, eleganță, siguranță și rafinament.

Pentru mai multe detalii, doritorii pot consulta site-ul oficial, la www.iazview.ro  sau pot programa o vizionare la numărul de telefon 0752 240 840.

IAZ View – Investiția ta pentru un viitor solid!