Cele mai intalnite mituri legate de frumusete

Frumusetea feminina este un subiect ce a fost dezbatut inca din Antihchitate si este in continuare o tema de interes. Adevarul este ca frumusetea a fost dintotdeauna un lucru subiectiv si ca felul in care o persoana este perceputa are legatura si cu personalitatea acesteia si cu modul in care se prezinta, imbraca sau machiaza. Totusi, despre frumusete si femeile frumoase s-au facut mereu speculatii, iar unele mituri au ajuns extrem de populare. Iata care sunt cele mai comune dintre acestea:

Frumusetea este esentiala in actorie, modelling sau industria adult

 Pentru a lucra in job-uri in care iti arati corpul sau fata nu trebuie neaparat sa arati ca Angelina Jolie sau ca Bella Hadid. Dimpotriva, ceea ce este mai important este atitudinea si increderea in sine. Exista numeroase vedete, modele sau femei ce lucreaza in industria adult si care nu se incadreaza in tiparele clasice ale frumusetii, insa au ajuns printre cele mai bune si domeniile lor. In aceasta lume, mitul conform caruia trebuie sa ai un corp frumos, daca nu neaparat o fata frumoasa, este cel mai intalnit. Din fericire, lucrurile nu stau deloc asa. Spre exemplu, castigurile in videochat nu sunt influentate de numarul de kilograme, ci de cat de ingrijit este aspectul si cat de pozitiva este atitudinea unui model. Lumea videochat-ului este o sansa pentru orice femeie, atat timp cat stie sa isi cultive frumusetea interioara. Drept urmare, considera o cariera intr-un loc de incredere precum Kendrastudio.ro.

Femeile frumoase nu isi fac operatii estetice

 Operatiile estetice au devenit din ce in ce mai intalnite, ba chiar exista topuri ale celor mai comune proceduri din lume. Chirugia estetica nu a luat nastere pentru a crea frumusete si nici acum nu este dedicata exclusiv acestei misiuni. Exista mitul conform caruia numai femeile ce nu sunt frumoase apeleaza la astfel de proceduri pentru a deveni mai atragatoare, insa nu este deloc asa. Operatiile estetice nu sunt dedicate unei categorii anume de oameni, ci are ca scop corectarea micilor defecte, imbunatatirea aspectul fizic si cresterea stimei de sine. Numeroase vedete, ce erau deja considerate sex-simboluri internationale au apelat la astfel de interventii, semn ca astfel de alegeri nu tin neaparat de perceptia celorlalti.

Frumusetea te ajuta sa iti gasesti perechea mai repede

 Se spune ca pentru femeile frumoase este foarte usor sa isi gaseasca repede jumatatea. Contrar asteptarilor, acesta este 100% un mit, iar frumusetea nu prea are de-a face cu cat de repede iti gasesti perechea, ci mai degraba felul in care prezinti si personalitatea ta. Chiar daca nu ai frumusetea unui supermodel international, felul in care ai grija de tine poate sa te faca de 10 ori mai atractiva decat cele mai frumoase femei. Barbatii vor aprecia mereu o femeie care are grija de ea, de manichiura, de haine, de pielea si de parul ei. De asemenea, o atitudine prietenoasa, joviala, relaxata iti va aduce cu siguranta succes, comparativ cu aroganta sau timiditatea excesiva.

 Frumusetea este un subiect de a fost mereu dezbatut si va fi in continuare, insa odata cu trecerea timpului, din ce in ce mai multe persoane realizeaza cu tiparele standard nu reprezinta scopul sau verdictul final in cazul aspectului lor fizic, ci ceea ce conteaza cu adevarat este stima de sine, ingrijirea personala si atitudinea.

Sursa foto: Pixabay.com