Complexul IAZ View, aproape de finalizare. S-au vândut deja trei apartamente de lux din blocul ultramodern

Una dintre cele mai moderne si spectaculoase clădiri din Buzău urmează să fie terminată în cel mai scurt timp, pentru a-și putea întâmpina noii locatari.

Clădirea IAZ View, în regim de înălțime P+5 etaje, cuprinde 30 de apartamente cu trei camere. 

Fiecare apartament beneficiază de două dormitoare, living, două băi, bucătărie, holuri mari, spații de depozitare ample, cel puțin un balcon extrem de spațios și loc de parcare propriu.

Noua clădire, amplasată pe strada Frăsinet, are toate atuurile pentru a deveni un punct de atracție important al orașului:.

Imobilul ultramodern, construit după un proiect extrem de sigur și durabil, are o infrastructură complexă, cu cinci tipuri de apartamente pe fiecare etaj.

Blocul se află în vecinătatea unuia dintre cele mai mari parcuri din Buzău, fiind amplasat într-o zonă centrală, cu acces rapid către marile centre comerciale.

Construcția a fost realizată din cele mai bune materiale existente pe piața de profil, calitatea și siguranța fiind principalele preocupări ale constructorului buzoian. 

Cele 30 de apartamente cu trei camere fiecare au o suprafață utilă de 110 metri pătrați,10 dintre ele fiind scoase la vânzare iar restul de 20 spre închiriere

Materialele includ de la gresie și faianță porțelanată până la uși din lemn masiv și încălzire în pardoseală.

Totul a fost ales pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a oferi cele mai calitative servicii tuturor doritorilor de frumos, eleganță, siguranță și rafinament. 

Deși construcția nu este 100% gata, primele trei apartamente au fost deja vandute, acest lucru spunând foarte multe despre încrederea pe care potențialii cumpărători o au în realizatorii acestui impresionat proiect. 

Pentru mai multe detalii, doritorii pot consulta site-ul oficial, la www.iazview.ro  sau pot programa o vizionare la numărul de telefon 0752 240 840. 

IAZ View – Investiția ta pentru un viitor solid!