Cristi Romanescu: „Urmează o analiză temeinică a rezultatelor obținute de liberali în județ”

Liderul PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu a anunțat luni în cadrul unei conferințe, că vor fi făcute analize și vor fi luate decizii, după rezultatele obținute duminică, la nivelul județului Buzău. Liberalii și-au adjudecat la locale, zece primării, printre care și Vadu Pașii, cea mai mare comună din Buzău.

Cristi Romanescu a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că rezultatele obținute la Buzău dovedesc faptul că filiala locală se află încă în perioada de reconstrucție.” Faptul că avem 10 primării PNL înseamnă că încă suntem în faza de reconstrucție a organizațiilor locale, cu forțe proprii. Urez tuturor succes în noul mandat și sper să aibă drept repere pentru dezvoltarea județului nostru județe precum Cluj, Bihor, Sibiu , pentru că Județul Buzău are  mult de recuperat în ceea ce privește dezvoltarea și bunăstarea. Buzăul este departe de ceea ce ar putea să fie și ce ar trebui să fie.” a spus liderul PNL Buzău.

Romanescu a precizat că lupta pentru șefia Consiliului Județean a fost extrem de dificilă, liberalii buzoieni având la dispoziție  7 primari în funcție fată de 80 de primari, cât a avut la dispoziție PSD.

Liderul PNL Buzău a precizat că și în aceste circumstanțe a fost dezamăgit, întrucât se aștepta la rezultate mult mai bune în orașe și municipii .” Era foarte greu să aduni un număr suficient de voturi care să te plaseze mai sus în aceste condiții. Ne-am fi așteptat totuși la rezultate mai bune la Nehoiu, Râmnicu Sărat și Buzău, cam aceste localități au tras în jos PNL. Așteptam un rezultat mai bun, nu a fost să fie, analizăm vedem unde am greșit și ce putem corecta în vederea alegerilor parlamentare. ” a mai precizat Cristi Romanescu.

Șeful filialei PNL Buzău a mai adăugat printre altele că rezultatul obținut de Adrian Zoican, la municipiu, s-a datorat unui cumul de factori, printre care si cel că medicul urgentist nu ar fi un bun comunicator, primarul în funcție știind să-și vândă marfa.” Zoican probabil nu a știut să își promoveze foarte bine toate lucrurile pe care ar fi încercat să le facă și primarul în funcție a știut să își vândă marfa cum spune românul și astea sunt rezultatele. Un candidat mai bun nu am avut în PNL și astea sunt rezultatele. Sigur dacă nu ne gândim la diferență, Zoican este pe locul doi, este un rezultat onorabil și dacă nu ne uităm la număr de voturi PNL este clasat pe locul doi.” a mai spus Romanescu.

Partidul Național Liberal a câștigat zece primării: Cochirleanca, Brădeanu, Tisău, Scutelnici, Calvini, Chiojdu, Pardoși, Padina, Beceni și Vadu Pașii