Cum poti face sa NU mai pierzi banii la pariuri? Afla de aici 8 secrete!


In lumea pariurilor, unii oameni castiga mai mult decat pierd si invers. Foarte des, pariorii se trezesc facand aceleasi greseli, in timp ce altii se imbogatesc. Acest hobby poate deveni foarte costisitor, astfel ca trebuie sa existe o strategie atunci cand vrei sa faci bani din pariuri. Inainte de toate, trebuie sa inveti cum sa nu pierzi atunci cand o faci!

  1. Foloseste banii de care nu ai nevoie

Economiile si banii pusi deoparte nu trebuie sa fie scosi la bataie pentru hobby-ul tau. Este important sa iti aloci o anumita suma lunar pentru astfel de distractii, ca sa te scuteasca de un stres financiar.

  1. Nu paria la impuls

Unele zile nu aduc prea multe optiuni de pariat – de exemplu, echipe de fotbal care iti sunt necunoscute sau putin probabil sa fie castigatoare. Chiar daca simti nevoia de a face asta, trebuie sa te gandesti ca urmatoarea zi iti poate aduce mai multe optiuni si oportunitatii. Poti intra aici pentru mai multe informatii despre cotele de pariuri.

      3. Nu te baza pe sfaturile si probabilitatile altora

Majoritatea oamenilor isi schimba decizia in ultimul moment, astfel ca este riscant sa te bazezi pe judecata altora. Informeaza-te online despre cotele jocurilor si fa-ti o strategie de joc – nu te baza pe cunostintele altora!

      4. Nu te lasa influentat de rezultatele anterioare

Atunci cand ai parte de castiguri, tinzi sa crezi ca esti norocos si ca poti risca mai mult. In schimb, daca pierzi constant, vei fi tentat sa pariezi mai precaut. O serie de pariuri necastigatoare te vor face sa realizezi ca trebuie sa ai grija.

      5. Tine evidenta rezultatelor tale

Monitorizarea performantei tale pe parcursul unei perioade de timp te va ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de parior. Este, de asemenea, o metoda eficienta de a intelege cat de costisitor poate fi acest hobby.

     6. Nu paria atunci cand esti nervos

Chiar daca este vorba de o cearta cu prietenii tai sau in familie, acest lucru te poate afecta. In acest caz, nu este indicat sa pariezi (cu atat mai mult online), ci, mai degraba, sa faci o plimbare si sa iti pastrezi banii.

     7.  Nu paria fara sa fii atent

Ai grija ce mizezi si pentru ce cota pariezi – greseli de redactare sau cifre necompletate vor schimba rezultatul complet si, prin urmare, te va costa multi bani.

    8. Nu paria fara sa compari cotele

Un pariu la cota 2.00 poate fi o oportunitate, de castig, desi acelasi pariu la cota 1.70 poate sa iti epuizeze bugetul. Nu trebuie sa te limitezi la o singura casa de pariuri, ci, mai degraba, sa explorezi. Casele de pariuri sunt precum pietele fermierilor – trebuie sa cauti pretul cel mai bun.

Concluzionand, daca eviti aceste greseli comune, iti vei imbunatati performanta la pariuri. In mod garantat, iti vei reduce pariurile necastigatoare si iti vei minimiza sansele de pierdere. Astfel, strategia ta se va imbunatati cu fiecare decizie buna pe care o vei lua.

Sursa foto: flickr.com