De ce este complezul IAZ View cea mai bună alegere de pe piața imobiliară

Caracterizat printr-un design modern, confort și calitatea executiei, IAZ View va deveni anul viitor cea mai bună alegere când vine vorba de găsirea unui apartament ultramodern sigur și confortabil.

IAZ View are în imediata vecinatăte toate facilitățile și confortul urban de care un cumpărător are nevoie: cea mai bună școală din Buzău și grădiniță în apropiere, acces la șoseaua de centură dar si alte puncte cheie precum supermarket-uri, complexul Comercial Aurora Shopping Mall sau parcul Tineretului.

Punctele forte ale Dezvoltatorului Mecan Construct SRL sunt abilitățile sale de a aduce valoare tuturor proiectelor sale, dezvoltând construcții unice folosindu-se de tehnologiile de ultimă generație.

Dezvoltatorul, Mecan Construct SRL a cerut societății Voinea Construct, ca proiectul IAZ View să fie construit pe baza unor tehnologii și materiale moderne, pentru obținerea unor lucrări de calitate superioară, în premieră pentru Buzău.

Siguranța este unul dintre factorii decisivi în momentul în care se face o achiziție imobiliară,fiind influențată de aspecte precum calitatea materialelor, amplasarea sau manopera.

Imobilul ultramodern, construit după un proiect extrem de sigur și durabil, are o infrastructură complexă, cu cinci tipuri de apartamente pe fiecare etaj.

Fiecare apartament beneficiază de aer condiționat, balcon extrem de spațios, închis în termopan și va dispune de loc de parcare propriu.

Aăartamentele de lux au fiecare câte două dormitoare, living, două băi, bucătărie, holuri mari și spații de depozitare ample.

Cele 30 de apartamente cu trei camere fiecare au o suprafață utilă de 110 metri pătrați,10 dintre ele fiind scoase la vânzare iar restul de 20 spre închiriere

Materialele includ de la gresie și faianță porțelanată până la uși din lemn masiv și încălzire în pardoseală.

Cei interesați de proiectul IAZ View pot consulta site-ul oficial, la www.iazview.ro  sau pot programa o vizionare la numărul de telefon 0752 240 840.

IAZ View – Investiția ta pentru un viitor solid!