Deconturi de transport pentru elevii navetiști, doar în perioada anului școlar

Elevii navetiști, care locuiesc în comunele arondate Asociației ADI Buzău-Mărăcineni, vor primi deconturi de transport, doar în perioada cât vor frecventa cursurile școlare. Măsura a intrat în vigoare după ce legislația educației a suferit mai multe modificări. 

Astfel, cardurile de transport gratuite de care elevii au beneficiat, nu mai sunt conforme potrivit noii legislații, așa încât au fost dezactivate.

Până la începerea noului an scolar 2021-2022, elevii vor putea călători cu autobuzele Trans Bus, doar pe baza de legitimații de călătorie valabile, bilet sau abonament.

De asemenea, după începerea noului an școlar 2021-2022, elevii navetiști vor putea deconta contravaloarea documentelor de călătorie (legitimații, bilet, abonament) de la unitatea de învățământ la care studiază, în baza documentelor justificative emise de societatea Trans Bus.

„Vă rugăm să solicitați informații suplimentare de la unitățile de învățământ unde studiați.” se precizează într-un comunicat al companiei de tranaport Trans Bus.