Elevii grupului vocal „Magic Voices” de la Palatul Copiilor Buzău,premiați la Festivalul “Magia Crăciunului”

Soliștii cercului de cor/grup vocal (muzică ușoară) de la Palatul Copiilor Buzău au câștigat nu mai puțin de 10 premii la evenimentul “Magia Crăciunului”, un important festival național de interpretare vocală. Este vorba despre componenții grupului vocal “Magic Voices” – coordonator prof. Loredana Popescu Bunilă – care au obținut 8 trofee si 2 premii de popularitate.

La ediția din acest an a Festivalului “Magia Crăciunului”, desfășurată online din cauza restricțiilor impuse de pandemie, au participat 65 de copii din toată țara.

S-au acordat trei premii de popularitate, însemnând cele mai vizualizate clipuri de pe Youtube ale copiilor participanți la festival.

Elevele Alexia Radu si Sofia Ion, membre ale grupului „Magic Voices”, au ocupat primele două locuri la această secțiune, cu câte aproape 2.000 de vizualizări fiecare, in numai câteva zile de concurs.

Copiii de la Palatul Copiilor Buzău (directori, prof. George Vlad și prof. Gheorghe Bostan) au câstigat, de asemenea, 8 trofee:

Sofia Ion – 6 ani – trofeu grupă;
Daria Tănăsescu – 7 ani – trofeu grupă;
Alexia Radu – 7 ani – trofeu grupă;
Monica Matache – 8 ani – trofeu grupă;
David Lazăr – 9 ani – trofeu grupă;
Laura Bucătaru – 10 ani – trofeu cu 10 pe linie din partea juriului;
Valentina Nica – 11 ani – trofeu grupă;
Bianca Ilie – 12 ani – trofeu grupă.

Festivalul “Magia Crăciunului” a fost organizat de Maria Ene, președintele Asociației “My flower” București – scriitor, compozitor, teatrolog, fondatoarea clubului Lilliput.