Locuitorii din zonele Ulmeni, Costeşti şi Gherăseni vor circula cu autobuzele de la Trans Bus

Autobuzele din oraşul Buzău vor ajunge şi în comunele Ulmeni, Costeşti şi Gherăseni. Societatea de transport local are deja maşinile necesare, iar întocmirea documentaţiei de aderare la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitatră, ultima etapă a demersului, este în curs de finalizare.

Societatea de transport local a făcut anunţul pe care îl aşteptau de multă vreme locuitorii din zonele Ulmeni, Costeşti şi Gherăseni. Astfel, începând cu data de 1 noiembrie, TransBus Sa va opera serviciul de transport public local şi în cele trei localităţi.
Societatea face demersuri pentru alte patru localităţi din apropierea municipiului Buzău. Odată cu achiziţionarea autobuzelor hibrid, societatea de transport are la dispoziţie inclusiv autobuzele ce vor opera pe rutele respective.
La acest moment mai trebuie făcute doar demersurile de aderare la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitatră. Biletele vor fi disponibile la partenerii TransBus de pe raza comunei Tisău, cât şi la centrele de emitere bilete şi abonamente.