O tânără din Buzău a murit într-un cumplit accident produs pe DN2B,la Cilibia. Un pasager aflat într-un TIR, rănit în incidentul rutier

Un cumplit accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN2B, pe raza comunei Cilibia, județul Buzău. O șoferiță de 29 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o cunducea a fost zdrobită de un camion de mare tonaj înmatriculat în Brăila. Un pasager care se afla în TIR a fost rănit în urma impactului violent, fiind dus de urgență la spital.

Nimeni nu știe deocamdată care au fost cauzele care au condus la producerea accidentului. Cert este că autoturismul a intrat în urma impactului violent chiar sub mașina de mare tonaj, șoferița de 27 de ani fiind zdrobită de fiarele controsionate.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către o șoferiță de 29 de ani, din Buzău și camionul de mare tonaj care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto brailean, de 48 de ani. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței autoturismului și cu rănirea unui pasager din camionul de mare tonaj, un bărbat de 35 de ani, din Brăila, acesta din urmă fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.” au precizat reprezentanții IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.