O tânără din Săpoca, acuzată că a decapitat o pisică, într-un campus din Ploiești. Oribila faptă, comisă în cadrul unui ritual ”malefic”

O tânără de 19 ani, din comuna Săpoca  județul Buzău, a tăiat gâtul unei pisici, într-o cameră de cămin, din Ploiești. Oamenii legii cred că la mijloc ar fi vorba de un ritual satanic.

Mara S., din comuna Săpoca, judeţul Buzău, este studentă în primul an la Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti. Actul său de o cruzime extremă s-a petrecut chiar în camera de cămin din campusul universităţii, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie.

Fapta a fost descoperită de către colega de cameră a fetei care a alertat administratorul căminului. Poliţiştii, chemaţi la faţa locului de către reprezentanții campusului, au confirmat că acuzaţiile sunt reale.

Echipajul de poliţie care a făcut cercetările a găsit în camera în care era cazată tânăra două cuţite de bucătărie pătate de sânge şi care mai aveau urme din blana pisicii omorâte. Cadavrul decapitat al pisicii a fost găsit în curtea din spatele căminului.

Fata le-ar fi declarat poliţiştilor că intenţia ei a fost să preleveze sângele pentru ”analize medicale” pentru că ar avea cunoştinţe medicale.

Colegii fetei vorbesc chiar despre o practică ritualică ”malefică”, buzoianca fiind cunoscută pentru comportamentul bizar. Ea este acum cercetată penal pentru cruzime asupra animalelor, dar a fost lăsată în libertate.