Obtine sumele de care ai nevoie pentru afacerea ta cu Omnicredit

Microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii sunt considerate a fi motorul unei economii. Asta inseamna ca de ele depinde in mod direct traiectoria generala a unei comunitati. Constienti fiind de acest aspect, Omnicredit si-a reconfigurat serviciile devenind prima platforma fintech din Romania. Cu experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-bancar, a reusit sa observe tendintele pietei si sa depisteze care sunt nevoile antreprenorilor din tara. Astfel, a contura servicii financiare adaptate, care pot fi accesate rapid direct de pe platforma.

Omnicredit ofera linii de credit pentru IMM-uri pentru a le ajuta sa se dezvolte pe toate planurile, fara riscuri asociate.

Ce reprezinta o linie de creditare pentru IMM-uri?

Dezvoltate ca un ajutor financiar specializat, aceste credite au ca principal scop sustinerea dezvoltarii afacerilor mici sau la inceput de drum. Se acorda acestora sume cuprinse intre 500 si 250.000 de lei, pe perioade determinate, care incep de la o luna si pot ajunge pana la maxim un an. Acesti bani pot fi utilizati atat in vederea concretizarii unor investitii, cat si pentru achitarea responsabilitatilor financiare curente (taxe, salarii, facturi, datorii), pana la momentul stabilizarii profiturilor si intrarea afacerii pe o panta pozitiva din punct de vedere financiar si nu numai.

In ce scopuri pot fi folositi banii obtinuti pe aceasta cale?

Fie ca ai o noua idee de investitii, fie ca vrei sa obtii resurse pentru achitarea anumitor datorii, sau chiar pentru destinatii mixte, liniile de creditare oferite de Omnicredit sunt solutia ideala. Au avantajul unei valabilitati pe termen lung, plus posibilitatea de personalizare in functie de nevoile solicitantului. La momentul incheierii contractului, ai posibilitatea de a alege cu exactitate care este suma de care ai nevoie, durata pentru care te angajezi in achitarea imprumutului si in functie de aceste aspecte se stabilesc si valorile pe care trebuie sa le returnezi.

Cum se obtine un astfel de serviciu

Ne dorim sa simplificam pe cat posibil accesul la serviciile noastre si tocmai din acest motiv am eliminat pe cat posibil birocratia. Un credit poate fi accesat in doar cateva minute, de oriunde te-ai afla, direct de pe platforma. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont unic de utilizator si sa alegi suma si perioada creditului potrivit pentru afacerea ta. Introduci datele personale si ale firmei care iti sunt solicitate si trimiti cererea. Vei primi un raspuns in aproximativ o ora, iar in cazul in care acesta este pozitiv, banii vor fi transferati in cont in maxim 8 ore. Ii vei putea folosi imediat in directia pe care ti-o doresti, fara nicio limita impusa.

De ce sa alegi colaborarea cu Omnicredit?

Dincolo de faptul ca liniile de creditare pentru IMM-uri sunt solutii rapide si facile, Omnicredit iti propune si mai multe avantaje care te vor convinge ca aceasta colaborare este de departe cea mai buna alegere.

Conditii minime de acordare – in principiu, orice firma care poate demonstra faptul ca a realizat activitate economica in decursul ultimilor trei luni este eligibila pentru creditare. Cu toate astea si firmele proaspat infiintate au acces la acest serviciu, insa procedura se realizeaza putin diferit si este nevoie de interventia unui consultant.

Fiecare relatie de colaborare va fi dominata de profesionalism si dedicare, in asa fel incat sa beneficiezi de cele mai bune solutii, adaptate nevoilor tale.

Mai mult decat atat, fiecare serviciu este conceput in asa fel incat sa suporte asocierea cu celelalte. Asadar, chiar daca ai apelat la o linie de credit, vei putea in continuare sa te bucuri de pachetele de scontare sau factoring disponibile.