VIDEO Liberalii, dispuși la orice colaborare pentru înfrângerea PSD. Romanescu: „A venit momentul ca buzoienii să facă schimbarea!”

Președintele PNL Buzău, Cristi Romanescu, a declarat în cadrul unei conferințe că a venit momentul ca liberaliii să întrerupă hegemonia PSD, care durează de 30 de ani la Buzău, precizând că filiala locală a mobilizat resurse și candidați care vor produce schimbări de amploare pe eșicherul politic local.


„A venit momentul ca buzoienii să facă schimbarea pe care o așteptăm de 30 de ani. PNL este pe primul loc în sondajè și eu cred că vom putea mobiliza tot electoratul de dreapta la Buzău, în  jurul candidaților noștri, întrucât ei sunt cei mai buni. Partidele de dreapta nu ar trebui să-și irosească voturile dacă vor ca PSD să fie învins . Noi am identificat cei mai buni candidați pentru eșicherul de dreapta și pentru celelalte UAT-uri și evident că așpteptăm propuneri de colaborare”, a declarat Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.

Liderul PNL Buzău a mai precizat că se bazează și pe noul secretar general al organizației, Viorel Ștefu, care a declarat că a venit să sprijine PNL Buzău ca să câștige  toate alegerile din acest an.
„ Avem un candidat puternic la municipiul Buzău și sper să câștigăm alegerile la Primăria Buzău. La PNL Buzău am găsit oameni serioși și de bună credință cu care cred că vom putea schimba lucrurile atât în județ cât și în municipiu. Sper să avem o relație bună și să putem promova eficient toți candidații și să câștigăm toate alegerile din acest an” a declarat Viorel Ștefu.

Candiatul la.fotoliul de primar, medicul Adrian Zoican a precizat și el că este convins că PNL va reuși să.mobilizeze tot electoratul de dreapta la Buzău.„Sunt convins în urma experienței mele că putem face  schimbări mari la alegerile din toamnă. Sunt onorat că am fost desemnat drept candidatul PNL la Primăria Municipiului Buzău și sunt  convins că vom putea face schimbări majore pentru dezoltarea și înfrumusețarea orașului. Mizez pe mobilizarea electoratului de dreapta pentru că în definitiv Buzăul e un oraș cu alegători de dreapta,  dar poate până acum nu au fost candidații cei mai potriviți.”, a precizat medicul Adrian Zoican.