Președintele Klaus Iohannis, lider incontestabil după primul tur

Victoria la nivel național  înseamnă dorința cetățenilor României de a urma un parcurs european, pe baza unor valori autentice, pornind de la identitatea națională, cu deschidere  către ceea ce înseamnă azi Europa.

La nivelul județului Buzău, mai avem mult de muncă pentru a-i convinge pe oameni ca lucrurile merg înainte, timpul cere alt nivel de educație și instruire si suntem datori să le asigurăm copiilor nostri un altfel de viitor.

Niciodată in ultimii 30 de ani un candidat al PSD nu a luat un scor atat de mic in județ. Dorința de modernizare a țării se dovedește căștigătoare în fața politicii clientelare.

Prezența la vot a fost una încurajatoare. Le mulțumesc tuturor celor care au votat, mulțumesc echipelor de campanie ale PNL Buzău și suntem gata să începem de la capăt pregătirea turului II al alegerilor prezidențiale.

Ne dorim să  convingem câți mai mulți buzoieni că e timpul pentru o nouă etapă a democrației în România, bazată pe competență și profesionalism și pentru instalarea unei normalități in viața de zi cu zi.

  Cu stimă,
Președinte Filiala PNL Buzău,
Deputat Romanescu Cristinel