Președintele PNL Buzău, Cristi Romanescu, mesaj pentru români pe Facebook:” Uniți si cu respect față de noi si față de țară, vom reuși să învingem!”

874

Președinte PNL Buzău Cristi Romanescu a postat pe Facebook, un mesaj de solidaritate pentru toți românii care sunt martori la o tragedie globală de proporții. Fost multiplu campion național la tenis de masă și medaliat la Campionatele Europene, Cristi Romanescu le cere românilor să-și păstreze echilibrul, calmul, bunul simt, si să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități.

„Consider că, acum, mai mult ca niciodată poate, asistăm la schimbare. Din toate punctele de vedere. Lumea e blocată, e în haos, trăim vremuri interesante, suntem contemporanii unei tragedii globale de proporții.

Ca om de sport, mă încearca tristețe, dar și speranță, mă încearcă sentimentul de român care știe să lupte si să-și reprezinte țara cu mândrie si onoare. Asta doresc să transmit tuturor oamenilor apropiați mie din sport, să rezistăm și să ieșim din asta mai puternici si mai dornici de reușită ca niciodată! Ne sunt testate limitele, dar sunt sigur că rezultatele vor fi pe măsura puterii noastre interioare.

Ca om politic, mă încearcă un sentiment de solidaritate si convingerea că acțiunile făcute cu bună-credință sunt victorii ale întregii clase politice. Am încredere în colegii mei, îi susțin în toate demersurile lor si sunt convins că uniți si cu respect față de noi si față de țară, vom reuși să învingem.

Ca soț, tată, bunic, mă încearcă emoții de tot felul si-mi doresc atât pentru mine si familia mea , cât si pentru voi toți, să trecem cu bine, cât mai repede, de această perioadă.

In aceste condiții în care, mai întîi de toate, suntem oameni, egali si vulnerabili în fața acestui virus, fac apel la solidaritate, unitate si bună-credință. Este evident acum cât de inter-conectati suntem si câtă nevoie este de munca in echipă, pe scară largă.
Este important să ne păstrăm echilibrul, calmul, bunul simt, si să respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități.

Să ne reamintim de cât de importanti sunt pașii mici, de cât de importante sunt căminul si familia si să înțelegem ciclicitatea vieții.

Sănătate, să auzim de bine si să ne revedem curând!” a mai scris Cristi Romanescu pe pagina sa de Facebook.