Primăria Buzău anunță lucrări de asfaltare între Podul Mărăcineni și sensul giratoriu de la centrul comercial Shopping City, până pe 5 mai

Primăria Buzău a anunțat că începând cu data de 5 aprilie vor fi demarate lucrările de excavație, frezare și asfaltare pe Bulevardul Unirii, între Podul Mărăcineni și sensul giratoriu de la centrul comercial Shopping City. 

Pănă pe 5 mai va fi închisă o bandă pe sensul de circulație, iar traficul va fi redirecționat pe o singură bandă. Sensul opus nu va fi afectat. Lucrările de frezare se vor desfășura pe timpul nopții, între orele 19.00 și 04.00.

„Referitor la obiectivul de investiții: «Reabilitare infrastructură rutieră, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Municipiul Buzău», Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal faptul că, începând cu data de 05.04.2023, se vor demara lucrările de frezare, de remediere a terasamentului afectat de lucrările de canalizare și de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între km 0+000 (Pod Mărăcineni) și km 0+900 (sens giratoriu MALL) pe Bulevardul Unirii, pe perioada cuprinsă între 05.04.2023 și 05.05.2023.”