Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” anunță finalizarea primului apel de proiecte Co-Laborator

Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” anunță finalizarea primului apel de proiecte Co-Laborator, dedicat tinerilor regizori de teatru. Proiectul are ca scop promovarea teatrului tânăr și oferă oportunitatea tinerilor pasionați de regie să își construiască stagiunea alături de profesioniști cu experiență.

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” au bucuria să vă anunțe că primul apel de proiecte din Buzău dedicat tinerilor regizori de teatru, Co-Laborator, a ajuns la final.

„Teatru la Conac”, un teatru tânăr cu și pentru oameni tineri, care își desfășoară activitatea în Sala Studio din interiorul Vilei Albatros își construiește stagiunea viitoare alături de profesioniști cu pasiune, har și entuziasm. Sperăm ca spectacolele care se vor naște aici, să ajungă rapid la inimile spectatorilor noștri și să reușim să construim împreună un loc care să ne ajute la îndeplinirea obiectivului principal: Educație prin Cultură.

Aceștia sunt câștigătorii ediției I – Co-Laborator –

 Adrian APOTROSOAEI – „Artă” de Yasmina Reza

 Florin LIȚĂ – „Proștii sub clar de lună” de Teodor Mazilu

 Celina NIȚU – „Tape” de Stephan Belber

 Diana TĂNASE – „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov

Până vom vedea aceste spectacole, vă invităm sâmbătă, 13 mai (zi cu noroc de teatru), la „Fiecare lucru e minunat” după „Every brilliant thing” de Duncan Macmillan cu Denis Imbrescu în regia lui Mircea Anghel. Biletele le găsiți pe iabilet.ro sau la Vila Albatros!

Pentru o viață sănătoasă nu ezitați să consumați evenimentele organizate de Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, de cel puțin trei ori pe săptămână!

Mai multe informații la www.teatrulaconac.ro și www.ccam.ro

Contact:

Alexandra Popa – PR & Marketing la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”

Tel: 0766240486

E-mail:  marketing@ccam.ro