Șofer din Țintești, “prăduit” de un consătean luat la ocazie. Infractorul, prins de polițiști la scurt timp după comiterea faptei

Un tânăr de 19 ani din localitatea Ţinteşti este acuzat de furt după ce a sustras o tabletă din mașina unui consătean. Suspectul fusese luat la ocazie de un șofer din localitate care mergea spre Buzău.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a reieșit faptul că în cursul dimineţii de joi, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Ţinteşti, a luat la ocazie o persoană necunoscută, care a spus că intenţionează să ajungă în municipiul Buzău.

La un moment dat, profitând de neatenția șoferului, i-ar fi sustras o tabletă din habitaclul masinii.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, l-au identificat în urma activităților specifice desfășurate, pe principalul suspect bănuit de comiterea furtului, prejudiciul fiind recuperat și predat părții vătămate.

În continuarea cercetărilor, oamenii legii au stabilit că tânărul este principalul bănuit de comiterea altor două furturi, fapte săvârşite în perioada decembrie 2022-ianuarie 2023., când ar fi sustras bunuri similare (tablete) şi bani, în dauna unei societăţi comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările.