Șoferii din Buzău se vor putea adresa Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și în weekend

Prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, a dispus deschiderea a două ghișee sâmbăta aceasta și sâmbăta viitoare, pe 26 noiembrie. Programul va fi de la 8.30 la 14.00.

Astfel, buzoienii care solicită eliberarea de numere roșii sau preschimbarea permisului se vor putea adresa funcționarilor de la Permise și în aceste zile, fără a mai fi nevoie să își facă programare online.

Măsura a fost luată pentru evitarea timpilor lungi de așteptare în vederea preschimbării permiselor de conducere, însă, pentru a evita aglomerația, șoferii sunt rugați să se prezinte la ghișeu cât mai aproape de data expirării permisului.

De asemenea, este nevoie ca atunci când ajung la ghișeu, solicitanții să aibă toate taxele plătite în vederea preschimbării permisului. De la sfârșitul lunii trecute, Serviciul de Permise Buzău își desfășoară activitatea într-o nouă locație, pe strada Simila, nr.19.