Spații modulare ultramoderne, amenajate pentru producătorii de brânză și lapte, în Piața Centrală din Buzău

Piața de lactate din Buzău funcționează începând de joi, 7 decembrie, într-o nouă locație, în cadrul Pieței Centrale, intrarea dinspre Piața de Flori.

Prin intermediul a 5 spații modulare construite de SC Piețe, Târguri și Oboare SA, comercianții de brânză și lapte au ocazia de a deservi consumatorii finali la cele mai ridicate standarde de igienă și siguranță alimentară.

Spațiile sunt dotate cu vitrine asistate, aere condiționate, boilere apă caldă, lavoare, mese din inox, gresie, faianță, etc.

Această investiție se adaugă celei prin care Piața Avocat Stan Săraru Buzău (Piața Centrală) beneficiază începând cu finalul lunii noiembrie 2023 de un sistem de panouri fotovoltaice, ca sursă alternativă de energie pentru alimentarea cu energie electrică a pieței.

Preocuparea societății Piețe, Târguri și Oboare SA Buzău pentru asigurarea unui comerț civilizat în piețele din municipiul Buzău va continua și în anul 2024, numeroase proiecte de investiții fiind în derulare sau gândite pentru a fi implementate în cel mai scurt timp.