Știai că gaming-ul poate deveni o carieră pentru tine? Iată 4 SFATURI pentru toți GAMERII ÎNCEPĂTORI din Bărăgan!

Majoritatea tineretului care își dedică timpul pentru jocuri video trebuie să știe că există posibilitatea ca gaming-ul să nu rămână doar în stadiul de hobby. În lumea de astăzi, cu siguranță este posibil să câștigi bani jucând jocuri video. Dar adevărul este că este o muncă grea.

Pentru fiecare poveste de succes, există sute de alții care au încercat și au eșuat. Dar dacă ești gamer începător și vrei să-ți încerci norocul și să avansezi, ține cont de aceste patru sfaturi.

4 sfaturi pentru pasionații de jocuri video la început de drum

 

  • Dezvoltă-ți răbdarea

 

Este esențial să ai răbdare pe tot parcursul acestei aventuri. Există un drum lung până ajungi să devii gamer plătit. Dar, dacă nu renunți atât de ușor și îți iei timpul pentru a face ceea ce este necesar pentru a câștiga jocul, o să te ajute cu adevărat să ai mai multă răbdare, nu doar atunci când te joci, ci în orice alt aspect al vieții tale.

 

  • Încearcă mai multe jocuri

 

Dacă vrei să devii un gamer profesionist, este necesar să cunoști mai multe jocuri și să fii la curent cu toate noutățile care apar pe piață. Este evident că fiecare jucător are preferințele lui, dar trebuie să fii deschis și la alte tipuri de jocuri. Gândește-te că îți dezvolți cultura generală în industria gaming-ului. Este un aspect important să știi informații generale, să testezi jocuri noi și să știi tehnicile de comandă. 

 

  • Ai grijă la ce buget ai

 

Înainte de a putea începe, vei dori să știi cât poți cheltui. Totuși, nu trebuie să coste foarte mult, în funcție de unde dorești să începi. Cunoașterea bugetului tău este importantă, deoarece va influența tipul de jocuri pe care le poți juca, precum și pe ce le poți juca. Cu alte cuvinte, înainte de a decide că dorești să joci ceva pe un calculator care îl poate susține, află dacă îți permiți.

 

  • Pregătește-ți bine echipamentul de gaming

 

Dacă vrei să te joci fără probleme și confortabil, atunci trebuie să îți pregătești un echipament adecvat pentru gaming. Orice gamer care se respectă investește într-un calculator sau laptop de gaming, pentru că astfel poți obține toate funcțiile jocului la capacitate maximă. Dar acesta nu este suficient, pe lângă un laptop bun trebuie să achiziționezi niște accesorii bune:

  • Tastatură. Dacă ai PC, atunci este recomandat să îți cumperi o tastatură care este rezistentă, deoarece la jocuri o să folosești în repetate rânduri aceleași butoane și se pot deteriora sau bloca.  
  • Mouse. Mouse-ul este cel mai important accesoriu pentru jocurile video.Pentru o alegere potrivită, optează pentru un mouse de gaming rezistent. Lerato.ro îți oferă o gamă variată de mouse-uri pentru toate capacitățile. 
  • Căști. Ai nevoie de căști bune cu microfon, pentru că vei fi în contact cu ceilalți jucători în timp real.
  • Scaun de gaming. Jocurile video înseamnă ore nesfârșite petrecute pe scaun în fața calculatorului. Dacă nu îți iei un scaun de gaming adecvat, o să ai probleme mari cu spatele pe viitor. 

Să ții minte un lucru: educația este cea mai importantă. Nu te gândi să neglijezi școala în detrimentul gaming-ului, pentru că nimic bun nu o să iasă din asta. Poți să le faci ambele dacă ești flexibil și știi să te organizezi. Dar dacă nu ești pregătit pentru asta, atunci este recomandat să mai amâni câțiva ani.

Sursă foto: Freepik.com