Sute de membri ai PNL Buzău, la lansarea candidaților pentru alegerile locale. La eveniment a fost prezent și liderul Nicolae Ciucă

Filiala PNL Buzău și-a făcut publice oficial candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie, în cadrul unei ceremonii grandioase desfășurate sub atenta supraveghere a liderilor de partid Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan și Lucian Bode. La eveniment au participat peste 400 de membri din teritoriu.

Adrian Mocanu, liderul PNL Buzău, a prezentat lista candidaților liberali pentru funcțiile de primari și președinte al Consiliului Județean Buzău.

Printre aceștia se numără fostul prefect Carmen Ichim, care va candida pentru Primăria Buzău, și preotul Viorel Holban, care intră în cursa pentru primăria municipiului Râmnicu Sărat.

În același timp, Adrian Mocanu își propune să obțină funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.

În timp ce Rareș Bogdan a exprimat încrederea într-un obiectiv rezonabil de 25-30 de primarii câștigate, liderul partidului, Nicolae Ciucă, a subliniat că nu a stabilit un obiectiv numeric pentru organizația județeană a PNL la alegerile locale.

Evenimentul a avut loc la un restaurant situat la ieșirea din Buzău spre Mărăcineni și a fost marcat de prezența a peste 400 de membri ai PNL, veniți din toate colțurile județului pentru a-și susține echipa și pentru a primi îndrumări de la liderii de partid.