Tragedie în localitatea Vâlcelele: copil de 11 luni, decedat într-un incendiu devastator

Un copil cu vârsta de doi ani și-a pierdut viața în propria casă, cuprinsă de foc, în dimineața zilei de joi. Trupul carbonizat al micuțului a fost descoperit de pompierii chemați să stingă focul.

În urma evenimentului două persoane au suferit atac de panică. Acestora le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipajele SMURD și SAJ.

Pompierii buzoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuință din localitatea Vâlcelele.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost dislocată și o ambulanță SAJ. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la o locuință, pe o suprafață de aproximativ 100 mp”, a transmis ISU Buzău.

În interiorul locuinței a fost găsit, din păcate, trupul carbonizat al unui copil în vârstă de aproximativ doi ani.

Băiețelul de 2 ani făcea parte dintr-o familie unită, cu 2 copii. Părinții erau cunoscuți pentru grija cu care își creșteau copiii.

Joi, când a izbucnit incendiul, mama și cei doi copii erau acasă. Băiețelul dormea în camera sa, cea din care ar fi și pornit focul.

Femeia făcea diverse treburi în curte, având-o alături și pe fetiță. Ar fi observat focul mult prea târziu și nu a mai reușit să intre în casă pentru a-și salva copilul.