Trans Bus își va muta parcul auto pe un teren situat  lângă  Registrul Auto Român

Primarul Constantin Toma a anunţat că societatea Trans Bus își va muta parcul auto pe un teren situat  lângă  Registrul Auto Român. Consiliul Local a aprobat luni un proiect de hotărâre prin care îi împuternicește pe reprezentanţii municipalităţii să facă demersuri la guvern, pentru a intra în posesia unui teren de 12 hectare, aflat acum în posesia Jandarmeriei Române.

”În primul rând, vom muta, pe circa 8 hectare, sediul Trans Bus, cu tot ce înseamnă flota actuală, dar şi cu ceea ce va urma în viitorii ani. În acest moment avem 115 autobuze, iar în următorii doi-trei ani vom ajunge la 200 de autobuze, majoritatea noi, cu care să facem transport atât în municipiu, cât şi în multe localităţi de pe lângă Buzău, astfel încât să aducem cât mai mulţi oameni la muncă în oraşul nostru şi cât mai mulţi elevi în şcolile profesionale şi în liceele din Buzău”, spune Toma.

Trans Bus îşi desfăşoară activitatea în 48 de localităţi de lângă Buzău, urmând ca, pe măsură ce societatea cumpără noi autobuze, să crească numărul de localităţi din jurul Buzăului care vor fi deservite de Trans Bus. Flota de circa 200 de maşini va avea în dotare inclusiv staţii de încărcare pentru autobuzele electrice.