Trans Bus vrea să afle câți salariați merg cu autobuzul. Agenții economici, notificați să trimită traseul și programul de lucru pe schimburi și zile

Agenții economici ai căror salariați utilizează transportul în comun sunt informați că Primăria Municipiului Buzău și SC Trans-Bus SA se străduiesc să asigure transportul în comun către locurile de muncă, în condițiile reglementărilor legale în vigoare.

Agenții economici ai căror salariați utilizează transportul în comun, asigurat de SC TRANS-BUS SA,sunt rugați să comunice, până la data de 07.04.2020, ora 12.00 la adresa de e-mail office@transbusbuzau.ro, numărul de salariați, programul de lucru pe schimburi și zile ( de luni-vineri și sâmbătă-duminică), precum și zonele de unde se deplasează aceștia ( rural sau urban).

„Vă rugăm să comunicați informațiile în format centralizat, conform tabelului de mai jos: Denumire si adresa societate: Nr. crt. Nr salariați Ora început program Ora sfârșit program Traseu utilizat în mediul rural Traseu utilizat în mun. Buzău ( linii folosite)  Totodată, vă recomandăm să asigurați tuturor angajaților care utilizează transportul în comun, măști. Această măsură va fi supusă aprobării, azi, 06.04.2020, de către Comitetul local de situații de urgență al municipiului Buzău și va deveni măsură obligatorie.”